Bruschete cu rosii si usturoi

Bruschete cu rosii si usturoi

Reteta de bruschete cu rosii si usturoi este potrivita pentru diabetici. Informatiile nutritionale pentru o portie sunt urmatoarele:

  • calorii: 365,2 kcal;
  • proteine: 12,1 g;
  • carbohidrati: 35,6 g;
  • grasimi: 18,8 g;
  • grasimi saturate: 2,5 g;
  • fibre: 7,8 g.

Numarul de portii bruschete cu rosii si usturoi:

  • 1 portie.

Timp de pregatire bruschete cu rosii si usturoi:

  • 10 minute.

Timp de gatire:

  • 10 minute.

Ingrediente bruschete cu rosii si usturoi:

  • 80 grame paine din faina integrala taiata felii;
  • 2 rosii;
  • 1/4 ceapa rosie;
  • 1/2 catel de usturoi;
  • frunze proaspete de busuioc/busuioc uscat;
  • 1 lingurita oregano;
  • 1 lingura ulei de masline;
  • sare si piper.

Mod de preparare bruschete:

  1. Toaca rosiile cubulete, iar ceapa, usturoiul si busuiocul cat mai fin.
  2. Amesteca toate ingredientele si apoi asezoneaza cu uleiul de masline, sarea si piperul.
  3. Unge fiecare felie de paine cu putin ulei de masline si da-le la cuptor pentru 4 – 5 minute, sa se rumeneasca.
  4. Imparte compozitia pe fiecare felie de paine si apoi serveste bruschetele bucurandu-te de combinatia aromelor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.