Salata de naut cu spanac

Salata de naut cu spanac

Reteta de salata de naut cu spanac este potrivita pentru diabetici. Informatiile nutritionale pentru o portie sunt urmatoarele:

  • calorii: 537;
  • proteine: 26,1 g;
  • carbohidrati: 35,1 g;
  • grasimi: 29,9 g;
  • grasimi saturate: 9,6 g;
  • fibre: 17 g.

Numarul de portii salata de naut cu spanac:

  • 3 portii.

Timp de pregatire salata:

  • 15 minute.

Ingrediente salata de naut cu spanac:

  • 150 grame spanac;
  • 150 grama salata verde;
  • 1 morcov mediu razuit;
  • 100 grame rosii cherry, taiate in jumatate;
  • ceapa verde tocata marunt;
  • 150 grame boabe naut din conserva;
  • 2 lingurite mix de semninte crude (in, susan, floarea soarelui, dovleac);
  • 2 lingurite ulei de masline;
  • suc de lamaie, dupa gust;
  • sare si piper;
  • 50 grame branza feta sau telemea, maruntita.

Mod de preparare:

Frunzele de salata se alatura celorlalte ingrediente intr-un bol, apoi se stropesc cu sosul preparat din ulei, suc de lamaie, sare si piper si se servesc cu voie buna.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.